Actief


GROENE POLDERS

Bent u  iemand avontuurlijk, die wil genieten van de buitenlucht, dan bent u bij ons aan het juiste adres !

Wanneer u onze vakantiewoning buiten stapt, bent u op enkele meters verwijdert van het natuurgebied de Polders of van het kasteelpark. Ideaal voor een avontuurlijke wandeling.

U kan in de groene polders van Kruibeke heerlijk fietsen of wandelen. Wil u dit eerder begeleid ontdekken? Dit kan met onze barbiergidsen! Zij zijn een team van natuurgidsen, historische gidsen, toeristische gidsen en landbouwgidsen die u graag een vleugje natuur en cultuur laten opsnuiven.

Wenst u meer info hieromtrent, bezoek dan zeker de website www.barbiergidsen.be of stuur een mailtje naar info@barbiergidsen.be

PAARDEN / PONY'S (DE DIJKRUITERS)

Bent u van plan om een uitstap te plannen met de kinderen in de natuur en zijn ze verzot op paarden ? Hiervoor kan u terecht in het kasteelpark Wissekerke waar u De Dijkruiters kan terugvinden.

Zij geven paardrijlessen maar u kan bij hen ook gerust terecht voor een rustige wandeling door De Polders. Wenst u meer info hieromtrent: 

Contact: Ine Peeters

GSM: +32 470605057

e-mail: dedijkruiters@hotmail.com

DE WATERBUS

Wilt u graag zorgeloos zonder verkeershinder Antwerpen bezoeken? Dan kan u de Waterbus nemen In Kruibeke. Deze vaart tussen het Steenplein in Antwerpen en Hemiksem, met een tussenstop in Kruibeke.

Tickets kunnen worden gekocht bij de steward aan boord van De Waterbus. Reserveren is niet nodig. Betaling is zowel contant als met Bancontact mogelijk. U kan het vaarschema terugvinden op de website: www.dewaterbus.be

Waar ? U kan deze nemen aan de aanlegsteiger van de veerboot in Kruibeke of op het Steenplein in Antwerpen.

Neem contact op via e-mail voor meer informatie: info@dewaterbus.be

gallery/de dijkruiters kids
gallery/de waterbus


KRUIBEKE ONTDEKKEN OP EEN ANDERE MANIER

Wenst u liever op een ecologische manier een vleugje historiek op te snuiven, dan bent u bij Waasland Intens meemaken aan het juiste adres..

Waasland Intens Meemaken (WIM)  kan u een natuurgebied van 620 hectare groot laten ontdekken op een geheel ander manier. Voor ieder persoon of gelegenheid hebben zij het ideale vervoersmiddel. Plezier is gegarandeerd voor jong en oud, sportief of niet…

U kan meerijden met de Witte Fluistertrein en luisteren naar de begeleide uitleg of u kan zelf sportief aan het werk gaan met de Quattrocycle, de Lopifi, Kick-bike of een Moke.

Meer info: www.ontdekkruibeke.be/ontdek

gallery/treintje

FIETSEN

Wij beschikken zelf niet over fietsen. Fietsen kunnen worden ter beschikking worden gesteld op aanvraag.

gallery/overstromingsgebied4
gallery/fietsers